• +30 23940 20255
 

 

 
Διαρκής έλεγχος

Διαρκής έλεγχος

από την παραλαβή μέχρι και τη διανομή
Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

  Για την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων
Επιλεγμένα παρασκευάσματα

Επιλεγμένα παρασκευάσματα

  Με τη τέχνη του μάστορα
HALAL & KOSHER

HALAL & KOSHER

  Τα προϊόντα μας διατίθενται σε HALAL & KOSHER σφαγή
Black Angus

Black Angus

Ανακαλύψτε το ...
Απόλαυση

Απόλαυση

  για τον τελικό καταναλωτή
Συνέπεια

Συνέπεια

  στην εξυπηρέτηση σας
1 2 3 4 5 6 7 8

Hide Main content block

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ ιδρύθηκε το το 1985 από τους Άγγελο και Αθανάσιο Νούλη με σκοπό να προσφέρει ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα κρέατος. επεξεργάζεται και εμπορεύεται όλα τα είδη κρέατος παράγοντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των κρεοπωλείων, super markets, HORECA και κάθε επιχείρησης μεγάλων απαιτήσεων. Η ιδανική τοποθεσία της εταιρίας, σε κομβικό σημείο της Εγνατίας Οδού, της επιτρέπει να διανέμει τα προϊόντα της πανελλαδικά με ταχύτητα και συνέπεια.

Από το 1990 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ διαθέτει επιλεγμένα αμνοερίφια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Σήμερα, τα προϊόντα ΝΟΥΛΗ έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών τους και βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

eik exagoges

Ο συγχρονος εξοπλισμός, η οργανωτική υποδομή και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ υποστηρίζουν με επιτυχία τις εξαγωγές της εταιρίας. Έτσι, επιλεγμένα αρνιά και κατσίκια αλλά και παράγωγα όπως κοκορέτσι, σουβλάκι χειροποίητο και μηχανής εξάγονται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

  • 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά
  • T. 23940 20255
  • F. 23940 20254
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

box

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ: 40.73562, 23.03228